Aannemer gezocht voor uitdagend project - Vierschaar - AFGESLOTEN

De Zonnige Woonst zoekt een aannemer om 2 gekoppelde bestaande woningen te slopen met behoud van de historische voorgevel, om daarna 9 sociale huurappartementen met koppeling aan de te behouden voorgevel op te richten. De site bevindt zich in het centrum van Waasmunster, Vierschaar 19-21.

De open procedure is bekendgemaakt in het Bulletin Der Aanbestedingen. Aannemers vinden het aanbestedingsdossier via de federale portaalsite Publicprocurement.be onder het BDA-nummer 2020-545194, om hun offerte aan te bieden voor uitvoering van de werken.

De opening van de offertes zal doorgaan op  dinsdag 26 januari 2021 om 10u. De offertes worden digitaal via e-tendering ingediend en geopend.

  • Raming van de werken: 1.241.017,00 EUR, excl. BTW
  • Erkenning: categorie D, klasse 5
  • Uitvoeringtermijn: 520 kalenderdagen

 

Er komt een gevarieerd aanbod: 4 appartementen met 1 slaapkamer, 4 appartementen met 2 slaapkamers en 1 mindervalide-appartementen met 2 slaapkamers. Elk appartement krijgt een eigen terras of balkon.

Door zijn ligging in het dorpscentrum heeft het project tal van voordelen, zoals bijvoorbeeld de dichtbij gelegen winkels en de lijnen van het openbaar vervoer. Het voordeel van de directe aanwezigheid van de openbare parking willen we open trekken door de site te laten aansluiten op het achterliggende openbare park met een semipublieke groenzone. Er zal een zachte verbinding gemaakt worden, bedoeld voor voetgangers en fietsers, tussen de parking, het park en de gemeenschappelijke tuin van de appartementen.

Dit creatieve ontwerp zal in grote mate bijdragen tot kwaliteitsvol en betaalbaar wonen.

 

Voor meer informatie kan u terecht bij De Zonnige Woonst, Rozenhoed 1 te Hamme,

projecten@dezonnigewoonst.be, www.dezonnigewoonst.be, tel. 052 - 470 471.