Nieuws

Deze residentie in het hartje van Hamme werd gebouwd in 2019 en bestaat uit negen leuke appartementen.  Het project bevindt zich in de Slangstraat, wat één van de centrumstraten van deze Wuitensgemeente is.  Op wandelafstand kan je o.a. naar de apotheek, het gemeentehuis, de kerk, school en supermarkt.

In de residentie zijn er nog 3 appartementen te koop.  Bij de appartementen zitten er steeds 1 of 2 autostaanplaatsen in de verkoopprijs vervat.  Er is nog keuze uit één- en tweeslaapkamer appartementen.

woensdag, 23 juni, 2021 - 11:18

Op het youtube-kanaal van "Ketnet Musical" werd zondag 20 juni de videoclip gepubliceerd bij het liedje van de nieuwe Ketnet-Wrapper Gloria Monserez.  Deze clip werd in Hamme, in Tasibel opgenomen.  In haar liedje steekt de zangeres jongeren een hart onder de riem en moedigt ze aan om hun dromen te volgen.  Wij steunen deze boodschap volledig! Neem zeker eens een kijkje op https://www.youtube.com/watch?v=-A-eIICPaMw.

vrijdag, 11 juni, 2021 - 14:06

Een stralend jaarverslag over 2020, dat is wat u hier kan raadplegen.  Als sociale huisvestingsmaatschappij laten we met De Zonnige woonst geen kans onberoerd om voluit te gaan voor onze doelstellingen, nl. betaalbare en kwaliteitsvolle woningen aanbieden in een aangename buurt voor mensen met woonnood.

woensdag, 12 mei, 2021 - 13:09

Vanaf vandaag hebben onze koopappartementen in de Slangstraat hun eigen website! Bezoek onze nieuwe website via deze link.

We hebben er werk van gemaakt om de koopappartementen te presenteren aan de hand van een mooie en overzichtelijke website. Op deze manier kan je nog eenvoudiger zoeken naar de informatie die je nodig hebt.

Klik hieronder op 'lees verder' om meer informatie te verkrijgen over de website.

vrijdag, 23 april, 2021 - 11:04

Eind 2019 besliste De Zonnige Woonst om op de achterliggende ruimte van haar sociale huurwoningen in de Moerheide/Evangeliestraat enkele volkstuintjes te creëren. De Zonnige Woonst stelde een landschaps- en tuinarchitect (Green Pro) aan en enkele weken later was er een prachtig ontwerpplan. De effectieve uitvoeringswerken werden bijgevolg gegund aan Spoor2 en niet veel nadien konden de volkstuintjes al in verhuring.  

donderdag, 1 april, 2021 - 16:23

Onder de URL-naam https://woonwijktasibel-hamme.be kan u een gloednieuwe website raadplegen die de geschiedenis van ons Hams industrieel verleden vertelt, in casu het uitzonderlijk verhaal van Nofico en Tasibel dat zich tijdens de interbellumjaren achter een klein stationnetje ontspon tot wereldleider in oogstgaren en sisaltapijten.

vrijdag, 19 februari, 2021 - 09:15

Alle huurders ontvangen deze week de infobrochure van 2021 in hun brievenbus.
Kandidaat-huurders krijgen een exemplaar bij hun volgende bezoek aan het secretariaat.

dinsdag, 12 januari, 2021 - 10:33

Deze week ontvangen alle Hammenaren ons Tasibel-krantje thuis in hun brievenbus. Een bundeling van historiek over ons Hams industrieel verleden met kunst en onze eigenste toekomstplannen voor de site. Een uitgave van De Zonnige Woonst in samenwerking met vzw Astor en de Gemeente Hamme. Uiteraard lichten we in het krantje ook de ambities en plannen voor de oude fabriekssite uitvoerig toe. Veel leesgenot!

vrijdag, 18 december, 2020 - 15:42

Onze huurders ontvangen in december een brief met de huurprijs voor 2021.

We berekenen de huurprijs en de sociale korting op basis van je gezinsinkomen, je gezinssituatie en de waarde van de woning. Dit is zo bepaald volgens het sociaal huurbesluit.

dinsdag, 15 december, 2020 - 11:34

Op volgende dagen in december 2020 is ons kantoor volledig gesloten:

  • Vrijdag 25 december 2020
  • Zaterdag 26 december 2020
  • Vrijdag 1 januari 2021

Op deze dagen zijn we telefonisch niet bereikbaar. U kan hier op onze website terecht voor heel wat informatie.