Nieuws

maandag, 28 november, 2022 - 11:38

 

Op zaterdag 3 december gaat voor de tweede keer de City Nightrun door Hamme.

De lopers en wandelaars passeren doorheen verschillende interessante gebouwen en locaties. Zo gaat het parcours ook door verschillende projecten en gebouwen van De Zonnige Woonst, telkens begeleid door leuke spektakels of animaties. Meer informatie is te vinden op www.nightrunhamme.be.

vrijdag, 25 november, 2022 - 08:28

Zin in maatschappelijk relevant werk? Zin om impact te hebben? Zin om in een dynamisch en enthousiast team mee te draaien?

Neem even tijd voor onze vacature 'Beleid en Communicatie'.

dinsdag, 13 september, 2022 - 10:05

Het sociaal tarief is een maatregel om personen of gezinnen die behoren tot bepaalde categorieën van rechthebbenden te helpen om hun energiefactuur te betalen.  Het sociaal tarief is een gunstig tarief voor elektriciteit, aardgas of warmte.  Het is identiek in heel België, ongeacht de energieleverancier of de netbeheerder.

Tijdelijke uitbreiding sociaal tarief aan personen die recht hebben op de  verhoogde tegemoetkoming - Praktisch | FEBEG Federatie van de Belgische  Elektriciteits- en Gasbedrijven

donderdag, 4 augustus, 2022 - 15:12

In de volgende jaren verandert het sociaal woonlandschap in Vlaanderen. De sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren vormen samen de woonmaatschappij. Binnen elke gemeente zal slechts één woonmaatschappij actief zijn. Hamme en Zele vormen samen het werkingsgebied van één woonmaatschappij. Heb je vragen over deze veranderingen? Surf dan naar de website www.sociaalwonen.be.

donderdag, 23 juni, 2022 - 15:46

Op maandag 13 juni werden de jaarresultaten van 2021 gepresenteerd aan de algemene vergadering van aandeelhouders. Zij stelden vast dat De Zonnige Woonst met passie heeft ingezet op haar doelstellingen, namelijk betaalbare en kwaliteitsvolle woningen aanbieden in een aangename buurt voor mensen met woonnood. Alles hierover kan u lezen in ons jaarverslag over 2021.

Zaterdag 2 april nemen wij op gepaste wijze afscheid van de Tasibel-site in zijn huidige gedaante. Het Gezinsfestival start om 11u00 en loopt tot 23u00 met een buurtontbijt (inschrijven nodig!), muziek, kunst, videomapping en allerhande randanimatie. Voor de kinderen is er een kinderdorp voorzien. Uiteraard is er ook een infostand over het nieuwe project. Toegang is gratis! Meer info over het evenement? Neem een kijkje op https://tasifest.be/  

maandag, 7 maart, 2022 - 13:30

Nu zaterdag 12 maart 2022, zetten we de deuren van het nieuwbouwproject 'residentie Merckpoel' open voor alle geïnteresseerden. Kom gerust een kijkje nemen!

Het nieuwbouwproject is publiek toegankelijk van 9u30 tot 12u00.

vrijdag, 18 februari, 2022 - 15:35

Ben je getroffen door een van volgende problemen: Wateroverlast? Staat je kelder onder water? Is er een boom omgewaaid of zijn er dakpannen losgekomen? Via Stormschade.Vlaanderen kan je online brandweerhulp aanvragen of een professionele dienstverlener (dakwerker, boomzager, opruimingsfirma...) contacteren. Je online aanvraag komt direct in de meldkamer van de brandweer terecht. Je moet dus niet meer wachten tot een operator je te woord staat op het nummer 1722.

woensdag, 19 januari, 2022 - 10:17

Ben je van Hamme en neem je graag mooie foto’s? Neem dan zeker deel aan de fotowedstrijd 'residentie Merckpoel' naar aanleiding van de inhuldiging van het nieuwbouwproject op de hoek van het Marktplein en de Peperstraat. Stuur ons je foto's door en maak kans om prijzen te winnen. Opgelet! Inzendingen zijn niet meer mogelijk.

maandag, 17 januari, 2022 - 13:40

Alle huurders ontvangen deze week de infobrochure van 2022 in hun brievenbus.
Papieren exemplaren zijn verkrijgbaar op het secretariaat.

Je kan de infobrochure ook digitaal lezen : Infobrochure 2022

Vorige versies kan je raadplegen op het publicatieoverzicht.