Actualisatie 2021

Ben je bij De Zonnige Woonst ingeschreven voor de huur van een sociale woning?

Dan ontvang je van ons een brief om je inschrijving te bevestiging. Vul het roze formulier in dat bij deze brief zit en bezorg het ons terug via mail (inschrijvingen@dezonnigewoonst.be) of in onze brievenbus.

Als je jouw inschrijving niet op tijd bevestigt zal je van de kandidatenlijst geschrapt worden en moet je een nieuwe inschrijving doen.

Elk oneven jaar worden de inschrijvingen van kandidaat-huurders herbevestigd. Normaal gebeurt dit al in maart, maar omwille van de coronacrisis werd dit uitgesteld naar september. Eind september ontvangen de kandidaten op de wachtlijst een brief van De Zonnige Woonst. Heb je een dergelijke brief ontvangen en wil je bij De Zonnige Woonst ingeschreven blijven, kijk dan zeker het roze formulier na. Dit formulier zit mee in de brief die je ontvangen hebt. Met dit formulier bevestig je dat je bij ons ingeschreven wil blijven.

 

Het is heel belangrijk dat je als kandidaat-huurder het roze formulier ingevuld aan De Zonnige Woonst terugbezorgt ten laatste op 31 oktober 2021. Als wij geen reactie ontvangen, verliest de kandidaat-huurder zijn inschrijving en plaats op de wachtlijst. Dat wil zeggen dat je je opnieuw moet inschrijven en dat je terug achteraan de wachtlijst komt te staan.

 

Heb je vragen over je inschrijving? Neem dan zeker een kijkje op de rubriek 'ik wil huren' op deze website. Je kan ook onze brochure "van inschrijven tot huren van een sociale woning" nalezen door hier te klikken.