Laatste 4 koopappartementen Slangstraat!

Ben je op zoek naar je eigen stek? Wil je zelf bepalen hoe jouw woning er zal uit zien?
Wacht dan niet langer en koop één van onze 4 laatste, duurzame koopappartementen in de Slangstraat te Hamme.

De laatste 4 prachtige koopappartementen kunnen we opsplitsen in:

-  1 appartementen
-  3 duplexen

Gelegen in het hart van Hamme, kan je geen beter appartement vinden dan in de Slangstraat.
De appartementen springen meteen in het oog door de mooi afgewerkte gevel met een prachtige tekening van kunstenaar Herman Claus.

Wij nodigen je alvast uit om eens een kijkje te komen nemen!

Omdat het appartementsgebouw gelegen is in het hartje van Hamme zijn talloze faciliteiten bereikbaar op wandelafstand.
Zo zijn scholen, winkels, banken, apothekers, supermarkten, parken... vlakbij in de buurt. Verplaatsingen worden hierdoor een kleine moeite. De fietsenberging op het privéterrein van het appartementsgebouw biedt je de mogelijkheid om snel de fiets te nemen. Bovendien heb je altijd een gerust gevoel dat jouw fiets op een veilige en nette plaats staat.
Wanneer je liever de auto neemt dan de fiets, dan zijn er ook hiervoor 1 of 2 autostaanplaatsen die in de prijs inbegrepen zijn.

Het beperkt aantal ruimtes en de beperkte oppervlakte zorgt ervoor dat deze koopappartementen ideaal zijn voor jonge starters, koppels zonder kinderen en alleenstaanden. Uit een beperktere oppervlakte haal je meer voordelen dan je initieel zou denken. Zo is de schoonmaak een pak eenvoudiger en sneller, maar ook het verwarmen van de woning vergt minder energie (het appartement is zeer duurzaam). Bovendien geeft een kleinere woning toch dat knusse, gezellige gevoel waar iedereen naar verlangt.

Doordat het appartement niet volledig afgewerkt is, kan je zelf nog de keuken, vloeren en sanitair kiezen op eigen initiatief en met jouw zelf gekozen aannemers. Zo is het appartement op het einde van de rit, helemaal naar jouw eigen goesting! Indien gewenst kan De Zonnige Woonst de afwerking begeleiden.

Een laatste troef van de appartementen is het feit dat het betaalbaar is doordat er verlaagde registratierechten en BTW-tarieven aangeboden worden. Je kan al een appartement kopen vanaf € 149.100 tot € 204.300!

Klik op volgende link om aan de hand van een virtuele tour alvast eens een kijkje te nemen in de verschillende appartementen!
https://vt.plushglobalmedia.com/tour/TT16ATH4LG/embed   

Alle informatie over de appartementen vind je in onze verkoopsbrochure van het project [3,43 MB]. Je kan op vraag ook een papieren exemplaar verkrijgen.

Aarzel niet en vraag een bezoek of meer info aan via kopen@dezonnigewoonst.be of 052 - 470471. Voor het te laat is!