Lancering website koopappartementen Slangstraat

Vanaf vandaag hebben onze koopappartementen in de Slangstraat hun eigen website! Bezoek onze nieuwe website via deze link.

We hebben er werk van gemaakt om de koopappartementen te presenteren aan de hand van een mooie en overzichtelijke website. Op deze manier kan je nog eenvoudiger zoeken naar de informatie die je nodig hebt.

Klik hieronder op 'lees verder' om meer informatie te verkrijgen over de website.

De website bestaat uit een homepagina, een aparte pagina voor het appartement en de duplexen die nog te koop zijn, specificaties, koopvoorwaarden, een pagina met meer informatie over begeleiding bij afwerking en een contactpagina.

Aanvullend hebben we ook gezorgd voor extra beeldmateriaal per woning. Zo kan je verschillende foto's van de lege woning bekijken, en hebben we een simulatie laten maken van hoe een aangeklede woning er zou kunnen uitzien (zie foto's hieronder). We voorzien ook een virtuele rondleiding door de woning.

Neem gerust een kijkje op de website indien je geïnteresseerd bent.

Voor extra vragen kan je ook steeds telefonisch contact opnemen met de medewerkers van De Zonnige Woonst via 052/ 470 471 of kan je een mailtje sturen naar kopen@dezonnigewoonst.be.