Tasibel opent poort... voor buurt en Wuitensmarsen

Op 23-24-25 september 2021 gaan in de gemeente Hamme opnieuw - en dit na een jaar corona-onderbreking - de Wuitensmarsen door.

 

Deze editie belooft opnieuw iets speciaals te worden, zeker op vrijdag 24 september. Wie die dag kiest voor een wandeling van 8 km (enkel die afstand!) zal de kans krijgen om doorheen de verlaten Tasibel-site te wandelen. Tijdens deze wandeling zullen de deelnemers in de verlaten loodsen door De Zonnige Woonst getrakteerd worden op een hapje en een drankje, en zal er ook aandacht zijn voor de toekomst van de site.

Ook buurtbewoners of geïnteresseerden die niet de hele wandeling van de Wuitensmarsen willen of kunnen volgen, zijn meer dan welkom op de Tasibel-site. In samenwerking met De Zonnige Woonst zal Astor vzw voor een infostand zorgen. Deze infostand is ook bereikbaar vanaf het Koning Albertplein door vanaf dit plein de pijlen van de 8km-wandeling te volgen. Zo kom je automatisch bij de infostand, waar Astor iedereen met raad en daad zal bijstaan rond alle vragen inzake de toekomst van de site.

Om zeker te zijn dat uw vragen voldoende aan bod zullen komen, kan u op tasibel@astorvzw.be een mailbericht laten met uw vragen alsook een indicatie wanneer u naar de infostand zal komen (dit mailtje is geen verplichting, maar het kan helpen voor een vlot verloop).

Ook de bezoekers die enkel naar de infostand komen, kunnen genieten van een hapje en een drankje. Iedereen is dus welkom tussen 9u en 20u.

 

Aangezien het één van de laatste mogelijkheden is om de oude site te bezoeken, hopen we vele geïnteresseerden te mogen verwelkomen. Dit mooie initiatief toont aan dat er achter de schermen superhard gewerkt wordt om van deze oude, verlaten bedrijfsomgeving een nieuw, kloppend hart voor Hamme te maken. En dit willen we heel graag met jullie delen!

 

Dus allen op post op vrijdag 24 september! Via het Koning Albertplein zal u kunnen genieten van een laatste bezoek aan de oude bedrijfssite, en komt u alles te weten over de toekomst van dit mooie, innovatieve en vooral zorgzame project.