VOLZET: Inschrijving rondgang Open Monumentendag 2020 - Tasibel

Op zondag 13 september is het opnieuw Open Monumentendag, het grootste culturele eendaagse evenement van Vlaanderen. Wij hebben ervoor gekozen om de oude fabriekssite Tasibel voor een laatste maal open te stellen voor het grote publiek.

Omdat we bij de inschrijvingen werken met tijdsloten, vragen we natuurlijk ook aan iedereen om stipt op tijd te zijn met de bubbel of groep van maximum 5 personen. Je kan je inschrijven voor een deelname tussen 11u00 en 18u00.

Het tentoonstellen van de site Tasibel is volledig “Coronaproof” georganiseerd. Wij zullen handgel ter beschikking stellen en door middel van tijdsloten en bubbels kan de afstand voldoende bewaard worden.

Wat u zelf dient te voorzien:

  • Een eigen mondmasker. Het dragen van een mondmasker zal verplicht zijn doorheen de volledige rondgang.
  • Aangepast schoeisel (schoenen die comfortabel zijn om te wandelen).

De rondgang start op het Koning Albertplein te Hamme, is ongeveer 3-4 km lang en neemt ongeveer 1u – 1u30 in beslag om ze af te leggen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de route toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, buggy’s, looprekken…

Let wel op dat het verplicht is om de rondgang volledig te bewandelen bij inschrijving!

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met De Zonnige Woonst via telefoon: 052 470 471 of via mail: info@dezonnigewoonst.be.

Wij wensen iedere bezoeker veel plezier tijdens deze unieke rondgang in de prachtige site Tasibel.