Energiescans

Energiesnoeiers - promotiebeeld

Aantal huizen

0

Aantal appartementen

0

Planning

2018-2019

Prijsraming

€ 0,00

Medewerkers van Den Azalee zijn momenteel in onze opdracht op stap om in 350 van onze woningen een gratis energiescan uit te voeren. Ze plaatsen daarbij ook een handige woonmeter, geven advies over jouw energiefactuur en handige tips om energie te besparen.

 

Kreeg je een brief? Dan werd jouw woning uitgekozen en zal Den Azalee jou hierover opbellen om een afspraak te maken. Dit bezoek is helemaal gratis en je krijgt besparende tips op maat en advies over jouw energiefactuur.

 

Het team van Den Azalee meet voor de energiescan jouw volledige woning op energieverbruik en energieverlies. Samen met  jou bekijken ze waar en hoe je kan kan besparen op gas- en stroomverbruik. Na zo’n energiescan voeren de energiesnoeiers gratis kleine werkjes uit zoals het plaatsen van spaarlampen, ledlampen, spaardouchekoppen en het aanbrengen van radiatorfolie en buisisolatie waardoor je flink wat kan besparen op energiekosten. 

Ze plaatsen ook een woonmeter. Dat is een handig hulpje dat temperatuur en vocht meet om correct te verwarmen en te verluchten. Het leert je om bewuster om te gaan met energie, het helpt je bij vocht en schimmel en het verhoogt het comfortgevoel. Via icoontjes wordt getoond hoe je de woonmeter kan gebruiken.

Je krijgt ook advies en tips hoe zuinig om te springen met jouw energieverbruik. Tenslotte overlopen de energiescanners jouw energiefactuur. Op basis van het verbruik gaan ze na of er voor jou geen goedkopere energieleverancier op de markt is, en kan je een overstap overwegen.

 

Meer informatie over Den Azalee vind je op hun website.